Menukaart
Gerechten koud warm
  • Langoustine
    Gebakken en rauwe bereiding / Passievrucht / Miso / Voorjaarsgroenten
  • Makreel
    Ceviche / Rillette / Venkel / Groene appel / Yuzu / Karnemelk / Vlierbloesem
  • Kalf
    Tartaar en pastrami / Groene asperge / Peterselie / Ansjovis / Kwartelei
  • Gado Gado
    Vegetarisch / Sambal-ei / Dimsum / Komkommer / Zoetzure groenten
  • Bisque d’homard
    Soep van kreeft en garnaal / Diverse soorten vis / Crostini’s met rouille en Parmezaan
  • Buikspek en kreeft
    Vadouvan / Wortel / Sinaasappel / Asperge / Jus
  • Dorade royal
    Vongole / Artisjok / Courgette / Gnocchi / Antiboise
  • Lam
    Rack, zadel en saucijs / Asperge / Doperwt / La Ratte aardappel / Sjalot
  • Kaasproeverij
    6 kazen / Bijpassende garnituren
  • Kaasgerecht
    Pierre Robert / Rabarber / Tilburgse honing
  • Dessert
    Mango / Ananas / Galanga / Mascarpone
  • Dessert
    Aardbei / Witte chocolade / Aceto balsamico / Yoghurt
Prijs
1 tot en met 10 gangen

Chef-kok Mike van Strien heeft samen met zijn keukenbrigade twaalf gerechten voor u samengesteld. Stuk voor stuk verfijnd, tongstrelend en een lust voor het oog. Prikkel uw zintuigen en kies uit deze gerechten uw persoonlijke menu. U benoemt één van uw keuzes als hoofdgerecht, dit vormt het uitgangspunt voor de opbouw van het menu.

  • 1 gang
    € 24,50
  • 2 gangen
    € 29,50
  • 3 gangen
    € 36,50
  • 4 gangen
    € 44,50
  • 5 gangen
    € 51,50
  • 6 gangen
    € 56,50
  • 7 gangen
    € 61,50
  • 8 gangen
    € 66,50
  • 9 gangen
    € 71,50
  • 10 gangen
    € 76,50