Menukaart
Gerechten koud warm
  • Zeebaars
    Inktvis | Mierikswortel | Komkommer | Avocado
  • Coquille
    Ponzu | Rettich | Paksoi
  • Buikspek
    Pompoen | Beukenzwam | Ui | Maïs
  • Bisque d'homard
    Soep van kreeft en garnaal | Diverse soorten vis | Crostini’s | Rouille | Parmezaan
  • Mul
    Scheermes | Tomaat | Zilte groenten | Fregola
  • Spinazierisotto
    Gorgonzola Picante | Macadamia | Aceto
  • Varkenswang
    Cashew | Gezouten citroen | Aubergine | Ras el Hanout
  • Rund
    Entrecote | Knolselderij | Shiitake | Sjalot | Poivre long
  • Kaasproeverij
    6 kazen | Bijpassende garnituren
  • Dessert
    Framboos | Rabarber | Limoen | Dragon
  • Dessert
    Pure chocolade | Frangelico | Karamel | Hazelnoot
  • Dessert
    Witte chocolade | Groene appel | Yuzu | Matcha
Prijs
1 tot en met 10 gangen

Chef-kok Mike van Strien heeft samen met zijn keukenbrigade twaalf gerechten voor u samengesteld. Stuk voor stuk verfijnd, tongstrelend en een lust voor het oog. Prikkel uw zintuigen en kies uit deze gerechten uw persoonlijke menu. U benoemt één van uw keuzes als hoofdgerecht, dit vormt het uitgangspunt voor de opbouw van het menu.

  • 1 gang
    € 24,50
  • 2 gangen
    € 29,50
  • 3 gangen
    € 36,50
  • 4 gangen
    € 44,50
  • 5 gangen
    € 51,50
  • 6 gangen
    € 56,50
  • 7 gangen
    € 61,50
  • 8 gangen
    € 66,50
  • 9 gangen
    € 71,50
  • 10 gangen
    € 76,50