Eten bij Restaurant Taste! is een belevenis: prikkel uw zintuigen in een intieme omgeving en laat u verwennen door onze culinaire gastvrijheid.

Producten van het seizoen vormen de basis van onze gerechten. Vers van de teler, puur en (h)eerlijk. Chef-kok Mike van Strien en zijn keukenbrigade serveren exclusieve, verfijnde gerechten. Tongstrelend en altijd een lust voor het oog. Inspiratie haalt de chef onder meer uit de seizoenen en smaak is de essentie van ieder gerecht. Door samen te werken met lokale, speciaal geselecteerde leveranciers zijn de producten op uw bord vers en van de beste kwaliteit.

Aandacht voor smaak én de wijn-spijscombinatie kenmerken Restaurant Taste!. Op basis van de menukaart worden de wijnen bij de gerechten gekozen. Sommelier Kees Verlaan maakt hierin verfrissende keuzes zodat wijn en spijs het beste in elkaar naar boven halen. Met liefde geeft hij u aan tafel inzicht in zijn keuze.

Aan tafel komt alles samen.
Mooie gerechten, verrassende wijnen en aandacht voor iedere gast, dat is Restaurant Taste!. Waar iedereen met een voorliefde voor puur eten en drinken zich thuis voelt.

Restaurant Taste! is gevestigd in het souterrain van Mercure Hotel Tilburg Centrum aan de Heuvel in Tilburg en is zonder twijfel één van de culinaire aanvoerders van de stad. Niet voor niets wordt het restaurant geroemd door GaultMillau, de onafhankelijke restaurant- en hotelgids van Nederland. Met een vermelding ‘Prijs|Plezier’ behaalt ons restaurant een interessant culinair niveau voor een aantrekkelijke prijs.

Wij houden vanzelfsprekend op smaakvolle wijze rekening met vegetarische wensen, diëten en allergieën.