Taste! Restaurant

Het trendy en gastvrij restaurant in Tilburg voor iedereen met een voorliefde voor puur eten en drinken. Taste! is het nieuwe restaurant van Mercure Hotel Tilburg Centrum.
Onze keukenbrigade kookt met eerlijke en verse producten die bovendien zoveel mogelijk van eigen bodem komen. U proeft de puurheid op het bord! Dus: come and Taste!

 
Taste! is dé plek voor een uniek en culinair uitje!

Taste! is het trendy en exclusieve restaurant van het Mercure Hotel Tilburg Centrum waar groepen meer dan welkom zijn! Taste! ligt in het hart van Tilburg en is gemakkelijk bereikbaar met de auto (parkeergarage de Heuvelpoort) en het openbaar vervoer. Wij hebben een ruim aanbod aan arrangementen voor allerlei gelegenheden zoals bedrijfsuitjes, familiedagen, personeelsfeesten en zakelijke bijeenkomsten. Voor grote groepen is het mogelijk het restaurant af te huren.

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor een onvergetelijk groepsdiner? Wij weten u zeker te verrassen met een van onze arrangementen! U kunt bij ons zo uitgebreid dineren als u zelf wilt. Kiest u voor ons Menu du Chef, uit te breiden met een bijpassend wijnarrangement? Of spreekt het amusemenu u meer aan, waarbij u verrast word door een verzameling van de culinaire creaties van de chef.

Omdat alles mogelijk is bij restaurant Taste! kunt u ook een thema voor het diner uitkiezen. Wilt u bijvoorbeeld dat kreeft of truffel de rode draad in het menu is, dan kan dat! Of misschien wilt als thema voor de gerechten wild of schelp & schaaldieren. Wat u ook kiest, onze chef zal dit product op verrassende, creatieve en overheerlijke wijze terug laten komen in elke gang! Ook is het VVV wisseldiner een aanrader, waarbij u in 3 of 4 verschillende restaurants van een ander gerecht kunt genieten. Naar wens kan dit met of zonder een historische stadswandeling met gids. 

U kunt met uw gezelschap ook aan een leerzame en lekkere proeverij deelnemen in restaurant Taste! zoals een wijnproeverij of whiskyproeverij. Tijdens de proeverij krijgt u informatie over het product, hoe het tot stand komt en hoe u bepaalde eigenschappen kunt herkennen. Staat uw proeverij hier niet tussen? Vraag dan naar de mogelijkheden!

Wij houden vanzelfsprekend op smaakvolle wijze rekening met vegetarische wensen, diëten en allergieën.

Wilt u een borrel organiseren? Wij bieden u verschillende mogelijkheden, van een borrel op basis van nacalculatie tot een borrelarrangement inclusief dranken en hapjes. Uiteraard kunnen wij tal van hapjes serveren tijdens de borrel, van Hollandse bitterballen tot culinaire amuses. 

Ook kunt bij ons terecht wanneer u de dag wilt starten met een smakelijk en uitgebreid ontbijtbuffet. Het is natuurlijk ook mogelijk om comfortabele kamers te reserveren in het Mercure Hotel Tilburg Centrum en daarná te genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet!

Vooraf of naderhand bijeenkomen in een vergaderzaal? Dat kan! Het hotel beschikt over zes comfortabele en sfeervolle vergaderaccommodaties met daglicht die zowel te reserveren zijn voor enkele uren als voor meerdere dagen.

Heeft u andere of aanvullende wensen? Alles is mogelijk! Voor al uw vragen, ideeën en reserveringen kunt u terecht bij onze restaurant manager Kees Verlaan via kverlaan@taste-tilburg.nl  of telefonisch op 013 535 32 96.


Kijkt u ook eens bij Puur Mercure om te zien wat voor arrangementen hier mogelijk zijn.


Prijzen zijn op aanvraag. Alle prijzen die u op de website vind zijn voor individuen, voor groepen maken we graag een passend en aantrekkelijk voorstel!

Heuvelpoort 300, 5038 DT Tilburg / Tel: 013-535 32 96 / Fax: 013-535 58 75 / info@taste-tilburg.nl