Taste! Restaurant

Het trendy en gastvrij restaurant in Tilburg voor iedereen met een voorliefde voor puur eten en drinken. Taste! is het nieuwe restaurant van Mercure Hotel Tilburg Centrum.
Onze keukenbrigade kookt met eerlijke en verse producten die bovendien zoveel mogelijk van eigen bodem komen. U proeft de puurheid op het bord! Dus: come and Taste!

 
Welkom
Welkom op de website van Taste!. Het trendy en gastvrije restaurant, gelegen in het centrum van Tilburg, is voor iedereen met een voorliefde voor puur eten en drinken. Taste! is het restaurant van Mercure Hotel Tilburg Centrum. Iedereen is welkom. Met andere woorden, u hoeft geen hotelgast te zijn. 

Taste! is allesbehalve een doorsnee restaurant, waar eten een belevenis is. Een culinair avontuur! Voor een avondvullende beleving waar kwaliteit de boventoon voert moet u komen eten bij restaurant Taste!. Taste! serveert exclusieve en verfijnde gerechten vanuit de open keuken, welke in combinatie met de bijpassende wijnen en persoonlijke service garant staan voor een heerlijke avond uit. 

Het restaurant is zonder twijfel een van de aanvoerders in de Tilburgse horeca en is onder andere vermeld in GaultMillau, met daarbij ook de vermelding in het overzicht Prijs|Plezier voor de prijs-kwaliteit verhouding. 

Dat proeft u op uw bord! Dus: come and Taste!RESERVEER VOORAF UW TAFEL EN KRIJG KORTING!

Omdat het voor onze inkopen en personele planning cruciaal is om te weten met welke drukte we op welke dag rekening kunnen houden zijn reserveringen zeer welkom! Om het maken van reserveringen aan te moedigen en onze gasten die vooraf reserveren te bedanken hebben we het volgende bedacht:

Reserveer minimaal 1 dag van tevoren via de reserveringsmodule op onze eigen website voor een tafel op dinsdag t/m donderdag en u krijgt vanaf nu 5% korting op de totale rekening.   

Reserveert u minimaal 7 dagen van tevoren via de reserveringsmodule op onze eigen website een tafel voor dinsdag t/m donderdag, dan krijgt u zelfs 10% korting op de totale rekening!

Deze korting is niet geldig in het weekend, op feestdagen en in combinatie met andere kortings acties.

Om te reserveren klikt u hier.TASTE IT ALL AT TASTE!

Mogen we uw smaakbeleving nog completer maken?
Kies dan voor het "Taste it all at Taste!” arrangement. U krijgt dan het menu naar uw keuze inclusief een sprankelend aperitief, een bijpassend wijnarrangement geselecteerd door onze sommelier Kees Verlaan, een fles water en koffie of thee met huisgemaakte friandises.

3- gangen taste it all at Taste! € 59,50
4- gangen taste it all at Taste! € 72,50
5- gangen taste it all at Taste! € 84,50
6- gangen taste it all at Taste! € 94,50

Bent u met de auto? Geen probleem; u krijgt een gratis parkeerkaart van de Heuvelpoort!WIJN PROEVEN BIJ TASTE!

Met een klein of groot gezelschap genieten van een wijnproeverij?
Wij stemmen de invulling graag af op uw persoonlijke wens. Educatief, voor de gezelligheid of een combinatie van beide, alles is mogelijk. Ook een leuke invulling van een bedrijfs- of familie uitje en naar wens te combineren met hapjes of diner.
 
Voor mogelijkheden en meer informatie kunt u contact opnemen met Kees Verlaan via kverlaan@taste-tilburg.nl.GESCHENKENBON GEMEENTE TILBURG

Bent u één van de gelukkige die in het bezit is van het geschenkenboekje van Gemeente Tilburg? Reserveer voor het einde van het jaar en laat u in de watten leggen door onze brigade.

Klik hier voor meer informatie.GRATIS PARKEREN

Moet u na een heerlijk avondje tafelen weer met de auto naar huis? Parkeer uw auto in parkeergarage Heuvelpoort en ontvang na afloop van uw diner een uitrijdkaartje. Onbezorgd uit eten wordt dus ook onbezorgd parkeren!

Helemaal niet meer naar huis? Informeer naar de mogelijkheden voor een hotelkamer, indien de beschikbaarheid het toe laat verzorgen we voor u het best mogelijke tarief voor een kamer bij Mercure Hotel Tilburg Centrum. 

Bekijk onze video:

Inschrijven voor onze nieuwsbrief:Heuvelpoort 300, 5038 DT Tilburg / Tel: 013-535 32 96 / Fax: 013-535 58 75 / info@taste-tilburg.nl