Taste! Restaurant

Het trendy en gastvrij restaurant in Tilburg voor iedereen met een voorliefde voor puur eten en drinken. Taste! is het nieuwe restaurant van Mercure Hotel Tilburg Centrum.
Onze keukenbrigade kookt met eerlijke en verse producten die bovendien zoveel mogelijk van eigen bodem komen. U proeft de puurheid op het bord! Dus: come and Taste!

 
Accor Hotels sluit strategisch convenant met ROC De Rooi Pannen
Vierde intensieve samenwerking met als doel kwaliteitsverbetering en innovatie.

Accor Hotels Nederland en ROC De Rooi Pannen in Tilburg gaan samenwerken.
Human Resources Directeur Geert Jan Eissens van Accor Hotels Nederland en directievoorzitter ROC De Rooi Pannen, Jan van Alphen, ondertekenden daarvoor een strategische samenwerkingsovereenkomst. Dit is het derde convenant dat
Accor Hotels met een ROC ondertekend, naast het contract met Hospitality Business School Saxion. Net als in de eerdere overeenkomsten heeft Accor Hotels hierin afgesproken tot en met 2013 intensief met elkaar samen te werken om tot kwaliteitsverbetering en innovatie in onderwijs en de hotellerie te komen.
 
De samenwerking staat in het teken van kennisoverdracht door het wederzijds inzetten van talent (studenten van ROC De Rooi Pannen en medewerkers van Accor Hotels), het geven van gastcolleges en het aanbieden van stageplekken voor zowel studenten als docenten.
 
Het convenant is onderdeel van de arbeidsmarktcommunicatiestrategie van Accor Hotels waarbij de relatie met relevante hotelopleidingen wordt geïntensiveerd en waarbij Accor....... Lees meer.

Publicatie, januari 2011


GaultMillau 2016
Taste! bemachtigt wederom een plek in restaurantgids GaultMillau Voor de vijfde keer op rij is Restaurant Taste! opgenomen in de GaultMillau, de onafhankelijke restaurant- en hotelgids van Nederland. Met wederom twaalf punten en een vermelding ‘Prijs|Plezier’ behaalt ons restaurant volgens de gids een interessant niveau. Een prestatie waar wij zeer trots op zijn.

Taste! is allesbehalve een doorsnee restaurant. Dat blijkt ook wel uit de beoordeling in de restaurantgids waarin onze gerechten als “speelse combinaties, goed gebracht en aantrekkelijk gepresenteerd” worden omschreven.

Prijs/Plezier: uw eigen driegangenmenu voor slechts € 36,50Voor de tweede keer hebben wij dit jaar de speciale vermelding ‘Prijs|Plezier’ in ontvangst mogen nemen. De smiley achter onze naam in de gids geeft de uitstekende prijskwaliteitverhouding aan. Samen met zijn brigade heeft onze chef-kok Mike van Strien namelijk twaalf gerechten samengesteld, waar onze gasten een eigen menu uit kunnen creëren. Voor een driegangenmenu betaalt u dan slechts € 36,50.

Voortaan op maandag gesloten

Om de kwaliteit van Taste! nog beter te benadrukken, is het essentieel dat wij werken met een vast team. Daarom zijn wij vanaf 23 november op maandag gesloten. Zo kunnen wij onze gasten op dinsdag tot en met zaterdag blijven verrassen met exclusieve en verfijnde gerechten voor een betaalbare prijs. En worden wij volgend jaar wellicht met dertien punten beloond in de GaultMillau. Dat zou geweldig zijn! 

Vanaf 23 november zijn wij geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 17.30 uur tot 22.00 uur.

Groepen vanaf 12 personen kunnen nog steeds op zondag en maandag reserveren.

Reserveer op tijd en krijg korting

U krijgt 5 procent korting* op de rekening als u minimaal 1 dag van te voren uw tafel reserveert via de reserveringsmodule op onze website. Plaatst u de reservering minimaal 7 dagen van tevoren, dan ontvangt u zelfs 10 procent korting*.

 

*Deze korting is niet geldig in het weekend, op feestdagen, Taste! Sky High en in combinatie met andere kortingsacties.

Heuvelpoort 300, 5038 DT Tilburg / Tel: 013-535 32 96 / Fax: 013-535 58 75 / info@taste-tilburg.nl