Taste! Restaurant

Het trendy en gastvrij restaurant in Tilburg voor iedereen met een voorliefde voor puur eten en drinken. Taste! is het nieuwe restaurant van Mercure Hotel Tilburg Centrum.
Onze keukenbrigade kookt met eerlijke en verse producten die bovendien zoveel mogelijk van eigen bodem komen. U proeft de puurheid op het bord! Dus: come and Taste!

 
Reserveren
Kunt u niet wachten op dat pure genieten? Reserveer hieronder uw tafel. Tevens kunt u ook telefonisch of per email reserveren. 

RESERVEER VOORAF UW TAFEL EN KRIJG KORTING!

Omdat het voor onze inkopen en personele planning cruciaal is om te weten met welke drukte we op welke dag rekening kunnen houden zijn reserveringen zeer welkom! Om het maken van reserveringen aan te moedigen en onze gasten die vooraf reserveren te bedanken hebben we het volgende bedacht:

Reserveer minimaal 1 dag van tevoren via de onderstaande reserveringsmodule voor een tafel op dinsdag t/m donderdag en u krijgt vanaf nu 5% korting op de totale rekening.   

Reserveert u minimaal 7 dagen van tevoren via de onderstaande reserveringsmodule een tafel voor dinsdag t/m donderdag, dan krijgt u zelfs 10% korting op de totale rekening!

Deze korting is niet geldig in het weekend, op feestdagen, Taste! Sky High en in combinatie met andere kortingsacties.
Wij zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag 17.30 uur tot 22.00 uur.

Van 31 december tot en met 11 januari zijn we gesloten in verband met vakantie. We ontvangen u graag weer vanaf donderdag 12 januari.

Contactgegevens:
Heuvelpoort 300
5038 DT Tilburg
Tel: 013-535 32 96
info@taste-tilburg.nl
www.taste-tilbug.nl
www.facebook.com/RestaurantTaste
www.twitter.com/TasteTilburg  


Heuvelpoort 300, 5038 DT Tilburg / Tel: 013-535 32 96 / Fax: 013-535 58 75 / info@taste-tilburg.nl