Taste! Restaurant

Het trendy en gastvrij restaurant in Tilburg voor iedereen met een voorliefde voor puur eten en drinken. Taste! is het nieuwe restaurant van Mercure Hotel Tilburg Centrum.
Onze keukenbrigade kookt met eerlijke en verse producten die bovendien zoveel mogelijk van eigen bodem komen. U proeft de puurheid op het bord! Dus: come and Taste!

 
Route
Tijdens een heerlijk avondje uit hoort u geen stress te hebben. Daarom vermelden wij u hoe u makkelijk bij Taste! arriveert, zodat u ontspannen bij ons aan tafel schuift.

Routebeschrijving & parkeergelegenheid:
Taste! is gelegen in Mercure Hotel Tilburg Centrum in het hartje centrum van Tilburg. Vanuit alle richtingen volgt u ‘Centrum-Zuid’ en daarna het bord ‘Parking Heuvelpoort’. U kunt uw auto parkeren in het beveiligde gedeelte van de parkeergarage op niveau 7 of hoger. Mocht u toch nog vragen hebben over de bereikbaarheid van Taste!, neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Indien u parkeert in de Heuvelpoortgarage krijgt u nu van ons een kortingskaart van vijf uur. Onbezorgd uit eten wordt dus ook onbezorgd parkeren! Vanuit de Heuvelpoortgarage bereikt u gemakkelijk ons restaurant!

Vanuit de Heuvelpoort Parkeergarage
Als u geparkeerd staat op de 7e etage of hoger van de Heuvelpoortgarage gaat u naar binnen het hotel in. Daar neemt u de lift naar de eerste etage. Ga links naar de receptie tot u bij de volgende lift komt. Deze lift neemt u naar S, waar u Taste! aan uw rechterkant vindt.

Vanaf de Heuvel:
Taste heeft een eigen ingang aan de Heuvelring. U herkent het aan ons logo boven de deur. Binnen gaat u naar links en vervolgens bij de foto van de Sint Josephkerk (of "Heuvelse Kerk") de trap af naar Taste!

/n

Bekijk op kaart

Straat + huisnr.
Woonplaats
Land

Heuvelpoort 300, 5038 DT Tilburg / Tel: 013-535 32 96 / Fax: 013-535 58 75 / info@taste-tilburg.nl